6 Részes Babakarám Bükkfából

Babakarám bükkfa
6 Részes Babakarám Bükkfából
Nagy babakarám
Tágas babakarám
6 Részes Babakarám Bükkfából
Tömör bükkfa babakarám
6 Részes Babakarám Bükkfából
Babakarám bükkfa
6 Részes Babakarám Bükkfából
Nagy babakarám
Tágas babakarám
6 Részes Babakarám Bükkfából
Tömör bükkfa babakarám
6 Részes Babakarám Bükkfából
37 000 Ft

Tömör bükkfából készült 6 részes babakarám

Natur - nincs kezelve semmilyen egészségre káros anyaggal

5+1 elem (5 db. kerítés elem, 1 db. biztonsági zárolható kapu)

MÉRETEK:
magasság: 70cm/elem
hossz: 90cm/elem
teljes hossz: 5,4 m
terület: 2,10 nm
átmérő: 156 cm
súly: 15 kg

 

VÁSÁROLJON MOST KEDVEZMÉNYESEN JÁTSZÓSZŐNYEGET IS A BABAKARÁM ALÁ! 

MEGNÉZEM!

Részletek

Az LMB Kids babakarám számos olyan problémát megold, amely a gyereknevelés mellett gyakran megjelenik a mindennapjainkban. Amint gyerekeink cseperedni kezdenek, igencsak aktívvá, játékossá és mozgékonnyá válnak. Ebben az esetben nyújt hatlmas segítséget a babakarám, ami által nem csak kisbabánk van biztonságban a karámban töltött idő alatt, hanem mi is nyugodtabban végezhetjük mindennapi teendőnket.
A masszív, bükkfából készült babakarám, kisbabánk számára olyan tevékenységekre alkalmas, amelyek egyébként odafigyelést igényelnek. A karám bőséges terének köszönhetően megfelelő játszáshoz, mászáshoz, de még alváshoz is, ugyanakkor felépítése biztonságot nyújt gyerekünknek az első lépések megtételétől a járás képességének elsajátításáig. A babakrám minden egyes komponense kézzel készített, a simára csíszolt natur fafelület jelentős védelmet nyújt, így kizárt, hogy gyerekünk sérüljön és bármilyen veszélynek legyen kitéve. Stabilitásának köszönhetően, az LMB Kids biztonságos babakarámja egyaránt megfelelő kül- és beltéri használatra, valamint egyszerű elemeinek köszönhetően össze- és szétszerelése gyerekjáték. Moduláris felépítéséből adódóan a babakarám többféle konfigurációban is kombinálható, sőt mi több, szerkezetünk ajtaja biztonsági zárral van ellátva, ami további védelmet nyújt kisbabánk számára. Falhoz rögzíthetőségének köszönhetően, biztonsági kerítésként is kiválóan használható, így megvédhetjük kisbabáinkat a számukra veszélyt jelentő helyektől. 
Hogyha Ön is szeretné gyermekét biztonságban tudni és eközben végezni halaszthatatlan feladatait, az LMB Kids babakarámja tökéletes választás ezek beteljesüléséhez.

Adatok
Cikkszám
lmb2
Tömeg
15 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Király Edina
Király Edina
2021.09.29
 - 16:29
Ár érték arányban kíváló,gyors szállítás.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szilágyi D. Balázs
Szilágyi D. Balázs
2021.04.12
 - 10:49
A babakarám nagy segítség volt a kisfiúnknak a járás gyakorlásában. Tetszik hogy tökéletesre vannak csíszolva a rúdak, így azokba kapaszkodva hamar megtanult járni. Nagyszerű dolgot végzett a babakarám. Köszönjük!