Információk

Az LMB Kids babakarámok és járókák számos olyan problémát megoldanak, amely a mindennapi életben, a gyerekeink felnevelésénél jelentkeznek. Attól a pillanattól kezdve, hogy gyermekeink nőni és fejlődni kezdenek, aktívabbá és játékosabbá válnak. Ebben az esetben a babakarám sokat segít, mind a kisbabáink biztonsága, mind pedig nekünk szülőknek, mert nyugodtan végezhetjük  mindennapi tevékenységünket.

Miért válassza az LMB Kids termékeit?

Stabilitás

A babakarámok és járókák tömör bükkfából készülnek, és ennek köszönhetően garantálható a szerkezet stabilitása úgy beltéren, mint kint az udvaron. 

Biztonság

Babakarámjaink ​​kézzel készülnek, a termékek elemeit a legnagyobb gondossággal csíszoljuk, valamint nem tartalmaznak káros anyagokat.

A babakarám ajtaja zárral van ellátva, amely biztosítja a nyugalmat a szülők számára, és ugyanúgy jelentős biztonságot nyújt a gyermekek számára.

A szerkezet előnyei

A kerek rudaknak köszönhetően gyermekeink biztonságosan kapaszkodhatnak a rácsokban, ami sokat segít a járás képességeinek elsajátításában.

A babakarám ideális elválasztó kerítésként is, a falra történő rögzítés lehetőségével, valamint a  moduláris szerkezetének köszönhetően a babakarám többféle konfigurációban is használható.

Elérhetőség
Cégnév / Név
LMB Kindermob Kft.
Cím
Románia, 537265 Csíkszentkirály, 474 sz.
Telefon
+36 70 758 1661
Áruház neve
lmbkids.hu
Adószám
36695251
Cégjegyzék szám
J19/5215/2016
Kapcsolattartó neve
Levente
Kapcsolattartó telefonszáma
+36 70 758 1661
Kapcsolattartó e-mail címe
office [kukac] lmbkids.hu
Szállítási módok
DPD futárszolgálat
dpd
A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
13 999  Ft
2 000 Ft
14 000  Ft
-
ingyenes
Fizetési módok
Utánvéttel
Bankkártyás fizetés a PayU rendszerén keresztül
Ezen fizetési mód esetén a PayU rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayU felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayU oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX
payu_ro
E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet